בריכת שחייה במרתף בית בשכונת היוקרה כפר דוד בירושלים, מרתף הבית נחצב בעבודה ידנית כולל הבריכה בסלע הירושלמי. הבריכה נבנתה במקור מבטון בחיפוי מרבליט אפוקסי לבן, ובשנת 2019 ביצענו שיפוץ מקיף לכל קומת המרתף במסגרתו הוחלף חיפוי הבריכה וקירות החלל לקרמיקה בצבע חום. מפרט הבריכה כולל מערכות סינון, חיטוי UV, תאורת LED בקירות וברצפה, ספסל עיסוי, תעלת גלישה היקפית סמויה, מערכת חימום - משאבת חום. במסגרת הפרויקט תוכננה הבריכה במיוחד לפעולה בתוך הבית - מערכת ייבוש חלל מותקנת בתקרת אזור הבריכה, משאבת הסינון מוחרשת עם מהירות משתנה ופרופיל תעלת גלישה מיוחד המונע רעשי זרימת מים.
חלון סקיילייט מעל בריכת השחייה
מבנה חדר המכונות משמש גם כמשטח כניסה לבריכת השחייה
השתקפות תאורת הלד מהתקרה במדרגות הכניסה לבריכת השחיה
קיר הזכוכית המפריד בין בריכת השחייה לקומת המרתף
ספסל פינת העיסוי - ג'קוזי בתוך בריכת השחיה
מערכת ייבוש חלל בריכת השחייה

תשומת לב מיוחדת ניתנה בפרויקט זה לפרטי הגמר - חיפוי בריכת השחייה ממשיך ברציפות כחיפוי תעלת הגלישה (אלמנט מחורץ מקרמיקה תואמת) ומשם על הקיר עד לתקרה. אלמנט פיזור אויר בספסל אזור העיסוי המימי עשוי מנירוסטה ומוטמע לחלוטין בקרמיקה, חדר המכונות משולב במבנה הבריכה כאשר תקרתו משמשת כמשטח ישיבה \ כניסה לבריכת השחיה, חלל הבריכה מופרד משאר קומת המרתף ע"י קיר זכוכית ובכניסה לאזור הבריכה - משטח קרמיקה למניעת נזקי מים לפרקט.
בתחתית העמוד ניתן לראות את בריכת השחייה בגרסתה המקורית משנת 2009 עם חיפוי טיח מרבליט לבן ותעלת גלישה מעץ IPEA.

פרופיל נירוסטה לפיזור אויר מספסל בריכת השחיה
מבט מפינת הישיבה במרתף לכיוון בריכת השחייה
מדרגות הכניסה לבריכת השחייה
מבט על הגרסה הקודמת של בריכת השחייה מכיוון סלון המרתף
בניית בריכת שחייה במרתף